Правила за търговия

Потребителски аватар
Яко Копам
Модератор
Мнения: 3821
Регистриран: вт 11. май 2010, 00:40

Правила за търговия

Мнение от Яко Копам » пет 11. юни 2010, 12:47

9. Разрешава се само по една тема на всеки потребител в разделите за "Търговия", освен в раздела за "Търговете", където можете да пускате колкото си искате на брой търгове едновременно. Всяка втора тема на даден играч може да бъде изтрита или заключена от наша страна.

10. Задължително заглавието съдържа името на компанията, някоя от думите "купува" или "продава" и поне един продукт, от който се интересувате. При липса дори на едно от трите изисквания, темата ще се затваря без предупреждение. В заглавието по желание може да се напише количеството, качеството и цената, но тези три изисквания не са задължителни.

11. При изчерпване на количеството за продан или покупка, то моля, поставяйте в заглавието "(затворена)", за да се знае, че вече не продавате/купувате. Когато отново пускате някаква оферта, то просто триете "(затворена)" и темата е обновена за всички потребители с новата информация. Също така добавяйте тази дума без да триете цялото заглавие, за да може останалите потребители да се ориентират и да влязат да разгледат темата ви дори и след като сделката е приключила.

12. Разрешава се само по един "up" пост на всеки 24 часа. За "up" пост се смята всяко писане в собствената тема.
Изображение

Заключена

Върни се в “Продажба на продукти (С1)”