Атракции/Магазини

За начинаещите в играта. Моля прочетете тук, преди да зададете въпрос!
interested
Administrator
Мнения: 6745
Регистриран: чет 6. май 2010, 15:40
Контакти:

Атракции/Магазини

Мнениеот interested » пон 18. фев 2013, 22:21

Откъде да взема атракции?

Можеш да закупиш атракции от магазина, колкото по-високо е нивото ти, толкова повече видове атракции ще са отключени за покупка. По-голямата част от атракциите струват Парк-долари, но някои струват Диаманти.

Как да построя атракции?

Избери карта от инвентара си или направо от редицата карти най-долу на екрана и я постави на избраното от теб място. Атракциите винаги трябва да са близо до пътека, за да могат посетителите и работниците ти да ги достигнат.

Как да местя или обърна атракция?

Изображение

Кликни на атракцията, за да се покаже кръговото меню, с бутона с двете стрелки можеш да обърнеш атракцията, с бутона с четири стрелки местиш. Бутонът с червена стрелка и кошница ще прибере атракцията в инвентара ти.

Как да поправям и поддържам атракция?

Изображение

Атракциите се нуждаят от редовна поддръжка, за да са оперативни. Всичко, което трябва да направиш за целта е да кликнеш на тубатас масло, когато тя се появи на над атракцията. Ако тази икона стои прекалено дълго време без да бъдат взети мерки, атракцията ще се счупи и ще трябва да бъде поправена. За целта кликни на иконата гаечен ключ над атракцията.

Поддръжката и поправката няма да ти струват нищо, но неоперативните атракции не привличат посетители.

Магазини

Защо са ми магазини и как да ги зареждам?

Освен входните такси, приходите от магазините са основния източник на доходи за твоя атракционен парк за това се осигури че имаш достатъчно магазини от всички видове, за да задоволиш нуждите на посетителите. За да събереш оборота, кликни на магазина и избери знака долу вляво.

Изображение

По-големите и по-скъпи магазини са по-добри от малките и евтините.

Забележка: Осигури се, че магазините ти са винаги заредени, празни не носят доходи. В момента, в който се изпразни даден магазин, на него се появява синя стрелка, кликни на нея, за да го заредиш.

Изображение

Можеш да заредиш магазините си със стоки с три вида качество. Колкото по-добро е качеството на зареждането, толкова повече стока се зарежда в магазина и повече точки опит ще получиш. Първото (най-ниско) качество е безплатно, второто струва Парк-долари и третото – Диаманти.

Изображение

За да видиш какви приходи или загуби са генерирали магазините ти, постави курсора на мишката върху тях и карето с баланса за последните няколко дни ще се покаже.

Върни се в “Често задавани въпроси - FAQ”